Suggeriments

LES MARJALS I L' ALQUERÍA DEL DUC
 
 
L’Alqueria del Duc està situada als peus del castell de Bairén, envoltada de tarongers i en plena marjal. Es tracta d'una construcció fortificada del segle XVI. Al costat de l’alqueria, hi ha restes d'una necròpolis d'època visigoda. En 1590, la va adquirir el menor dels fills de Sant Francesc de Borja, Alfons de Borja i Castro, que la va convertir en alqueria senyorial d'esbargiment i caça.iles hortes. arjales s'han convertit en bona part en fureflejan en l'aigua.  Actualment és la seu del Centre de Desenvolupament Turístic (CdT) de la Generalitat Valenciana i funciona com a hotel-escola.
 
Al costat de l’Alqueria del Duc, es troba l’Ullal de l'Estany, un dels ullals que nodreixen la marjal de Gandia. Les seues aigües dolces provenen de les muntanyes properes i sorgeixen des del subsòl. L’Ullal de l'Estany és un exemple de la biodiversitat de les marjals, zones humides litorals la importància ecològica de les quals ha estat reconeguda per diversos organismes internacionals. El de Gandia forma part del sistema hídric de la Marjal de la Safor, una de les que es conserven al litoral valencià.
 
Al costat de l’Ullal, se situa l'Aula de la Natura, centre d'interpretació de la marjal, des de la qual parteixen sendes per a recórrer la zona. Ací també es troba la seu del Centre Espanyol d'Aiguamolls.
 
Descarregar tríptic ací 

 

 

Abrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nueva