Suggeriments

 


Amb motiu del nomenament de Gandia com a Capital Cultural Valenciana, l'Ajuntament de Gandia ha organitzat la "Gimcana de la Capitalitat Cultural”.

Durant les 10 pròximes setmanes podràs trobar als mitjans de comunicació i en les xarxes socials de l'Ajuntament de Gandia, una sèrie de preguntes que t'aproparan a la història de la nostra ciutat i als premis que hem preparat.

Les persones que resolguen les preguntes optaran a un viatge a Eivissa d'un cap de setmana amb allotjament i mitja pensió. Per participar tens que enviar un email responen a les preguntes a: gimcana@gandia.org

 

Preguntes 5ª Setmana:

A/
Quin va ser el primer duc de Gandia?
B/
La coneguda “Casa de la Marquesa” és un Palau de finals del segle XIX amb una particularitat perceptible a la façana relacionada amb els seus destinataris. Té dues portes. Això a que és degut?
C/
Relaciona els autors gandians amb les obres següents:

a.    Josep Piera                        a.  Rebel•lió de la sal


b.    Teresa Pascual                  b.  Poemes a l’alegria


c.    Joan Climent                     c.  Puta postguerra


d.    Mª Josep Escrivà
                 d.  Serena barca

 

 


Trobaràs les pròximes tres preguntes el dilluns 11 de desembre.

Abrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nueva