Suggeriments

 

ESPORTS


A Gandia hi ha una gran tradició esportiva i existeixen molts clubs que organitzen nombroses d'activitats, com ciclisme, escalada, maratons, etc. A més a més, el visitant disposa de diverses instal·lacions per a la pràctica del seu esport preferit.
 
Consulte l'actualitat esportiva, les instal·lacions i els clubs punxant ací 

 

Esports nàutics

Les bones condicions geogràfiques i climàtiques i les seues instal·lacions esportives fan de Gandia un lloc idoni per a la pràctica dels esports de vela i navegació. La ciutat és seu de nombroses competicions de Vela .
 
El Reial Club Nàutic de Gandia  és una associació privada que compta amb400 amarradors, iescola de vela i rem. Ofereix, a més, titulacions oficials nauticoesportives.
 
A la platja també es poden aprendre i practicar esports nàutics com el surf de vela, i divertir-se damunt les ones amb catamarans o els banana-boats. Els aficionats a la pesca esportiva  amb canya tenen a la seua disposició la llarga escullera del port per a practicar aquest esport, de gran tradició a Gandia.
 
El Club de Tenis Gandia és una associació privada, encara que els visitants poden sol·licitar l’ingrés com a abonats. En les seues instal·lacions se celebra el torneig Orysol, el degà dels tornejos ATP d'Espanya. Disposa de 10 pistes de terra batuda i una d'herba artificial.
 

 

Abrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nueva