Suggeriments

DEPARTAMENT  D’EDUCACIÓ

ESCOLARITZACIÓ - CENTRES EDUCATIUS - BEQUES I AJUDES

     30 DE NOVEMBRE

DIA INTERNACIONAL DE LA CIUTAT EDUCADORA

                                                                

   L’Ajuntament de Gandia a través del Departament d'Educació actua per convertir la educació en un dels elements fonamentals de progrés de la ciutat, en el marc de les seves competències.

El Departament d'Educació es compromet a promoure les propostes de la comunitat escolar de la ciutat i la participació dels sectors educatius a través del Consell Escolar Municipal i el Consell de la Formació Professional. Manté el programa per a la vigilància del compliment de l'escolaritat obligatòria. És també el responsable del seguiment i la difusió del procés de preinscripció i matriculació als centres públics i concertats de la ciutat. Representa el municipi en xarxes nacionals i/o internacionals, com la Xarxa Espanyola de Ciutats Educadores (RECE) o bé el projecte Xarxa FP que promou les pràctiques d'estudiants d'FP en diferents països d'Europa.

Per a més informació ens pots trobar a:

Departament d'educació. Ajuntament de Gandia.
Carrer Tossal, 8 - 4ª planta  - 46701 GANDIA
Telèfon: 96 295 9660 - 94 63
correu electrònic: educacio@gandia.org

Horari al públic d'obertura és, de
Dilluns a divendres, de 9.00 a 14.00 h 

INFORMACIÓ D’INTERÉS

CALENDARI ESCOLAR 2017-2018

INFORME ESCOLARITZACIÓ

 

ACTIVITATS-ACTUALITAT


 

 

 

Abrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nueva